Uutisia ja tapahtumia

Sippolan kuntopyöräilijät ryhmä tiedottaa!

Sippolan Kuntopyöräilijät ryhmä starttaa ensimmäistä kertaa Jussin Rangan edestä osoitteesta Sennentie 2 A1 torstaina 3.5.2018 klo 17.00. Tarkoitus olisi pyöräillä Sippolan ja lähikylien alueilla kesän kuluessa kivalla porukalla viikoittain torstai-iltaisin klo 17.00 alkaen. Facebookiin on perustettu Sippolan kuntopyöräilijät ryhmä, johon voi halutessaan liittyä. Sieltä ryhmäläiset saavat tiedon reiteistä ja aikataulumuutoksista yms. Kilometrikisa.fi sivustolle on perustettu myös Sippolan kuntopyöräilijät ryhmä. Kun rekisteröidytte henkilökohtaisesti kilpailuun, lisätkää joukkue kohtaan tunnus Sippola18, silloin pääsette Sippolan joukkueeseen.

Jokainen ryhmään osallistuja vastaa omasta turvallisuudesta ja varusteistaan itse.

Tervetuloa mukaan liikkumaan pyöräillen!

 

Käytiin 27.12 ostamassa vaimoni Marjan kanssa voimataulu hoitotiloihin Sennentielle ja kukapa muu taiteilija olisi siihen sopinut paremmin kuin Tarja Senne Asikkalasta. Samalla otettiin myyntiin  Tarja ja Juhani Sennen postikortteja ja kirjoja. Tervetuloa tutustumaan hoitoihin ja myyntituotteisiin.

Jussin Ranka toivottaa kaikille asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen hyvää ja rauhallista Joulua sekä voimaannuttavaa Uutta vuotta 2018

Jussin Rangan käyntiosoite on muuttunut. Uusi osoite on Sennentie 2 A1 46710 Sippola. Huoneistossa on ennen toiminut Sippolan Metsänhoitoyhdistys.

Ajo-ohje:  Sippolan kirkon jälkeen  käänny vasemmalle, Silmuntie jota ajetaan noin 500 m ja tulee Sippolan Sähkö ja kone jonka jälkeen seuraava rivitalo ja Silmuntien puoleinen päätyasunto.

Asiakaspaikoitusta löytyy talon edestä, niistä autotolppa paikoista joissa ei lue, että varattu.  Varatut autopaikat ovat talon asukkaiden käytössä niihin ei saa pysäköidä. Huoneiston tien puoleisessa päätyseinässä Jussin Rangan valomainos.

Fysioterapeutti vaimoni Marja on siirtynyt lokakuun alusta Haminan kaupungin ikäihmisten palveluihin.