Tuotemyynti

Cajena inkiväärigeeliä ja Coolment kylmägeeliä saatavissa Jussin Rangasta hintaan 25.00€ /150ml pullo. Muutamia Rankarenki kipukoukkuja on vielä jäljellä 25.00€/ kpl hintaan.

Cajena

Lämmittää ja parantaa verenkiertoa, poistaa ja ehkäisee kipua, särkyä ja tulehduksia. Nivel- ja lihaskipujen tehokkaaseen hoitoon. Reumaan ja reumaattisiin vaivoihin. Nivelrikon hoitoon, Nivelpsoriasiksen hoitoon. Vähentää lihasjännitystä ja laukaisee lihaskouristuksia. Huonoon ääreisverenkiertoon ja kuonanpoistoon. Levottomien jalkojen hoitoon. Turvotukseen ja nestekertymien poistoon. Helpottaa vatsavaivoja ja kuukautiskipuja ja mustelmien hoitoon.

Käyttöohje: Ulkoisesti hoitoalueelle 2-3 kertaa  vuorokaudessa tai tarpeen mukaan kuurihoitona 1-2 viikkoa. Laitetaan ohuesti iholle.

Vältä aineen joutumista suuhun, silmiin ja limakalvoille; antaa polttavan tunteen.

Coolment

Tehokas luonnon hoitogeeli ( kylmägeeli) tuo helpotusta kipuun, särkyyn ja tulehduksiin. Se aktivoi elimistön oman puolustusjärjestelmän parantaen tehokkaasti verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa. Coolment aiheuttaa iholla voimakkaan viilentävän reaktion ja laskee ihonlämpötilaa vähentäen kipua ja tulehdusta. Imeytyy syvälle kudokseen. Vaikuttavina aineina luonnon tehoaineet: menthol, eukalyptus ja piparminttu. Coolment on myrkytön luonnontuote ja sillä ei ole tunnettuja sivuvaikutuksia eikä vasta-aineita.

Käyttöohje: Ulkoisesti hoitoalueelle 2-3 kertaa  vuorokaudessa tai tarpeen mukaan kuurihoitona 1-2 viikkoa. Laitetaan ohuesti iholle.

Vältä kuitenkin aineen joutumista suuhun, silmiin ja limakalvoille voi antaa kirvelevän tunteen.

Lähde: Fytocos Oy

Ojan isännän muistolinimentti

€18.00

Vanhan ajan linimentti niskalle, hartioille, selälle ja nivelille.

Lihaksille, nivelille, niska ja hartia-alueelle, kireyteen. Vanhan ajan rasvaton linimentti, joka imeytyy hyvin ihoon eikä tahraa, sopii mainiosti hartioille, niskalle, selkäalueen rentouttamiseen ja muille lihaksille. Tuote tuoksuu kohtalaisen voimakkaalta vanhan ajan linimenttien tapaan. Muistolinimentti on muunneltu versio tunnetun kansanparantajan, Ikaalisten Iso-Röyhiön kylässä asuneen Juho Yli-Ojan kehittämästä linimentistä. Alkuperäistä linimenttiä valmistettiin lähiseudun apteekissa 90-luvun alkupuolelle asti. Osa käytetyistä aineista oli kuitenkin sellaisia, että niitä saisi nykyään vain lääkärin määräyksestä. Frantsilan Luomuyrttitila kehitti linimentistä tehokkaan, mutta turvallisen luonnollisen muunnelman.

Pakkauskoko 100 ml

Käyttöohje: Linimenttiä sivellään kipeytyneille alueille mielellään 2-3 kertaa päivässä tai tarvittaessa. Tehoa lisää lämpö- ja kylmäpakkaukset (Paras Ystävä) ennen tai jälkeen levityksen sekä käyttö saunan tai kylvyn rentouttavan vaikutuksen jälkeen. Ojan isännän oma käyttösuositus oli: ”Kipeää paikkaa haudotaan lämpimällä vesikääreellä, sen jälkeen voidellaan linimentillä ja peitellään villaisella kääreellä. Sopii käytettäväksi hyvin saunan jälkeen.” (lähde Frantsila oy)